Літо на носі, зима позаду і ми раді вам представити наш оновлений асортимент дитячих іграшок, дитячого одягу та дитячого взуття.

 

Дитячі гумаки та дощовики

Чи весна чи спекотне літо, але дощ для Львова це нормальна ситуація і мати в запасі пару гарненьких дитячих гумовців та дощовик треба. Тому вперід за новенькими гумаками та дощовичком для вашого маля у магазин Дракошка.

 

Дитячі рюкзаки Kite

А можна і не чекати шкільного буму перед вереснем. Купийте вашій дитині рюкзаки для школи вже, адже всім відомо що перед 1 вересня ціни будуть дорожчі. В магазині Дракошка великий асортимент крутих рюкзаків торгової марки Kite.

 

Пластилін Play Doh

Пластилін Плей До - це цілий світ барвистих емоцій. Підійде для самих маленьких дітей і для старших дітей. Маса для ліплення виготовлена з натуральних компонентів, і є безпечною для дитячого здоров'я.

 

 

 

Самокати та ролики

 

Буває і таке, коли батьки вже не знають, що подарувати своїй дитині на день народження. Ми пропонуємо розглянути варіанти - самокат або ролики. Повірте ваша дитина буде на сьомому небі від щастя, а ще це можна розглядати як активний відпочинок для дитини. 

 

 

Машинки Screechers

Screechers є машинки трансформери, які за частку секунди перевтілюються в тварин. Створені американською компанією Alpha Group, вони стали потрясінням ринку в 2018 році. Скрічери - більше ніж просто машинки. Це дивовижні іграшки, які б поєднували в собі можливості трансформації, потрясний вид сучасних автомобілів і крутих тварин. Вони роблять гру динамічною, веселою і ефектною. А все завдяки здібностям іграшок

 

Одяг для немовлят та дошкільнят

У магазині Дракошка ви знайдете не тільки іграшки, у нас ще й представлений широкий ряд одягу як для найменших карапузиків так і для дошкільнят. Дитячий одяг від 0 до 10 років українських та американських виробників у магазині Дракошка із оновленим асортиментом.

 

 

 

Розвиваючі ігри

Із самого малечку дитину потрібно розвивати і в цьому батькам допомагаю різні розвиваючі ігри та книги. У магазині Дракошка ви знайдете розвиваючі ігри та книги для пізнання світу дитиною.

 

 

Іграшки для дітей за вподобаннями

 

LOL, Nerf, My Little Pony, ляльки Steffi, машинки на пульті, іграшки які з вами розмовлятимуть, а також набори для юних матусь та юних господинь все це предсталено у магазині Дракошка. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пухнасті маленькі друзі

Натисни на носик чи на пузико і ти почуєш як мило цей пухнастий друг заговорить. Іграшка яка приносить тільки наймиліші емоції і з якою ваше маля не захоче розлучатись.

 

Набори для ігор

А давайте зіграємо в супермаркет чи в дочки матері - цілі набори із касовим апаратом, продктами, для малениких матусь набори із лялькою, візочком і навіть памперсами.